donderdag 6 december 2012

Muziek, Parijs

Muziek!
Een passie van mij dat is het zeker. Ik ben er al van kleins af aan mee bezig maar nooit echt serieus. De redenen? Ik weet het niet echt. Mijn excuses zijn : ik heb geen connecties, ik speel geen instrument, ik kan geen muziek lezen, ik heb geen eigen lied.. en zo zou ik kunnen door blijven gaan. Tot nu.. Ik speel sinds kort ( 3 maanden ) gitaar, ik heb al een lied geschreven en leer op school muziek lezen. Dus het enige is nog ik heb geen connecties :)

Wil ik er iets mee doen? Zeker ja dat wil ik heel graag. ik zou niet kunnen beschrijven hoe graag ik dat zou willen. Een vriendin van mij zei me niet lang geleden nog dat mijn probleem is dat ik het niet durf, en dat ik er gewoon geen werk van maak. Het is niet letterlijk wat ze zei maar dat bedoelde ze wel... maar dat zou nog wel eens kunnen kloppen.Parijs

Een passie voor mij en mijn vriendinnen. Ik weet niet wat wij vrouwen met Parijs hebben. Het is niet de enige stad waar een rivier door loopt, waar een toren staat en de mensen frans spreken... Denk ik... Elke keer we onderweg zijn naar weet ik waar in Belgiƫ dat ver genoeg van Antwerpen is om een wegwijzer Parijs ... KM tegen te komen willen wij liever daarheen dan onze huidige bestemming. Ooit op een dag geraken we er wel hoor. Ik hoop dat onder die verdomde Eifeltoren staan dan geen teleurstelling zal zijn. Ook al weet ik dat dat niet zal gebeuren zolang ik hun rondom me heb :)


Groetjes Mieke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten